Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση του Δ. Ρέππα με την ΕΝΑΕ

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) είχε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, με τον Υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη.

Συνάντηση του Δ. Ρέππα με την ΕΝΑΕ
Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) είχε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, με τον Υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη και το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Οικονομίδη, κατά την οποία συζητήθηκαν οι προτάσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για τις πολιτικές στον χώρο των υποδομών και των μεταφορών.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου συμφώνησε για την ορθότερη και ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, στην οποία θα συμβάλλει η διοικητική μεταρρύθμιση, καθώς και στην ανάγκη για την ορθολογική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων για τις αρμοδιότητες που διαθέτει.

Γι’ αυτό ο Υπουργός ανέφερε ότι με την αναμόρφωση του ΕΣΠΑ και μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων θα δοθεί ώθηση στο περιφερειακό πρόγραμμα ανάπτυξης.

Αναπτύσσοντας το πλαίσιο προτεραιοτήτων του Υπουργείου εξήγησε τη λειτουργία του Συστήματος Επιτελικής Παρακολούθησης και την ανάγκη έγκαιρου και σωστού προγραμματισμού των έργων.
 
Τέλος δεσμεύθηκε ότι σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία θα δοθούν απαντήσεις στα αιτήματα της ΕΝΑΕ μέχρι το ερχόμενο Συνέδριό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v