Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απάντηση Π. Παναγιωτόπουλου για το Βατοπέδι

"Επιθυμούμε τη διαφάνεια παντού και την διακρίβωση της αλήθειας" σημείωσε ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Γ. Πεταλωτή.

Απάντηση Π. Παναγιωτόπουλου για το Βατοπέδι
"Επιθυμούμε τη διαφάνεια παντού και την διακρίβωση της αλήθειας" σημείωσε ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Γ. Πεταλωτή.

Συγκεκριμένα ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε, «Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ή δεν έχει κατανοήσει το περιεχόμενο των θέσεων της Ν.Δ. ή το έχει κατανοήσει και επιλέγει συνειδητά να διαστρεβλώνει την αλήθεια, για να εξυπηρετήσει προφανείς μικροκομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ.

Αν και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την δεύτερη εκδοχή, εμείς θα υιοθετήσουμε –καλόπιστα - την πρώτη. Και θα του ζητήσουμε να ξαναδιαβάσει την τοποθέτηση της Ν.Δ., επαναλαμβάνοντας, για πολλοστή φορά, ότι:

Επιθυμούμε τη διαφάνεια παντού και την διακρίβωση της αλήθειας. Οι βουλευτές της Ν.Δ. θα είναι παρόντες και θα συμμετάσχουν σε όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές.

Αν το ΠΑΣΟΚ ή κάποιος άλλος έχει νεότερα στοιχεία για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ευχαρίστως να τα διερευνήσουμε όλοι μαζί.

Δεν μπορούμε, όμως, να παραβλέψουμε ότι για την ίδια υπόθεση έχει ήδη υπάρξει τελικό πόρισμα Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, το οποίο εκδόθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, που προβλέπουν το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής και έγινε δεκτό από την πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αυτή είναι η γνωστή σε όλους και αποδεκτή από όλους αλήθεια.

Προφανώς το ΠΑΣΟΚ ψάχνει για μια “άλλη αλήθεια”, που υπηρετεί τα δικά του μικροκομματικά παιχνίδια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v