Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Δημόσια διαβούλευση έως την 1η/2

Δημόσια Διαβούλευση διεξάγει η ΕΕΤΤ, από 24/12/2009 μέχρι 1η/02/2010, με αντικείμενο την έκδοση Κανονισμού για τον καθορισμό του βασικού επιπέδου αναλυτικής χρέωσης των δημόσιων τηλεφωνικών υπηρεσιών.

ΕΕΤΤ: Δημόσια διαβούλευση έως την 1η/2
Δημόσια Διαβούλευση διεξάγει η ΕΕΤΤ, η οποία θα διαρκέσει από τις 24 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2010, με αντικείμενο την έκδοση Κανονισμού για τον καθορισμό του βασικού επιπέδου αναλυτικής χρέωσης των δημόσιων τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της ΕΕΤΤ είναι να μπορούν οι συνδρομητές να λαμβάνουν δωρεάν στον λογαριασμό τους βασικές πληροφορίες που θα τους επιτρέπουν (ι) να επαληθεύουν και να ελέγχουν τη χρέωσή τους για τη χρήση του δημόσιου τηλεφωνικού δικτύου, καθώς και (ii) να παρακολουθούν κατάλληλα τη χρήση και τις δαπάνες με τις οποίες επιβαρύνονται.

Σημειώνεται, ότι το προτεινόμενο σχέδιο Κανονισμού αφορά όλες τις δημόσιες τηλεφωνικές υπηρεσίες και μεταξύ άλλων, περιέχει συγκεκριμένες προβλέψεις για πακέτα προκαθορισμένου ή απεριόριστου δωρεάν χρόνου ομιλίας/ αριθμού γραπτών μηνυμάτων / εικονομηνυμάτων / όγκου ή χρόνου μεταφοράς δεδομένων.

Επιπλέον, παρέχει στο συνδρομητή την εναλλακτική δυνατότητα να παρακολουθεί την ανάλυση των χρεώσεών του ηλεκτρονικά.

Ειδικά για τις Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ) προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: 

* Η ανάλυση των χρεώσεων για τις ΥΠΠ παρατίθεται σε ξεχωριστό τμήμα του λογαριασμού και περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις, ανεξαρτήτως ύψους.

* Καθίσταται υποχρεωτική η αναφορά του διακριτικού τίτλου του παρόχου ΥΠΠ ή, σε περίπτωση που αυτός δεν είναι γνωστός, του παρόχου που έχει εκχωρηθεί πρωτογενώς ο αριθμός, μέσω του οποίου παρέχονται οι ΥΠΠ.

* Παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα εξερχόμενα γραπτά μηνύματα ΥΠΠ, είτε αυτά χρεώνονται είτε όχι. Επίσης, οι πληροφορίες χρέωσης παρέχονται και για τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα ΥΠΠ.

Όπως επισημαίνεται, το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμο από: 1. Το δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ, http://www.eett.gr, 2. Τα γραφεία της ΕΕΤΤ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v