Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επαναλειτουργία των σταθμών διοδίων σε Μαλιακό

H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ανακοινώνει ότι από τις 11 Ιανουαρίου 2010 προχωρά στην επαναλειτουργία Σταθμών Διοδίων του τμήματος Μαλιακός – Κλειδί του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Επαναλειτουργία των σταθμών διοδίων σε Μαλιακό
H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ανακοινώνει ότι από τις 11 Ιανουαρίου 2010 προχωρά στην επαναλειτουργία Σταθμών Διοδίων του τμήματος Μαλιακός – Κλειδί του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ καθώς και στην έναρξη λειτουργίας του νέου Σταθμού Διοδίων του Κλειδίου (Αιγίνιο). 

Σημειώνεται, ότι στο Σταθμό Διοδίων Πελασγίας οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων παραμένουν σταθερές. Στο Σταθμό Διοδίων Μοσχοχωρίου οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων μειώνονται όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Παράλληλα, στο Σταθμό Διοδίων Πυργετού η διέλευση θα είναι ελεύθερη για όλες τις κατηγορίες οχημάτων έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Στο Σταθμό Διοδίων Λεπτοκαρυάς οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων μειώνονται λόγω της έναρξης λειτουργίας του νέου Σταθμού Διοδίων Κλειδίου (Αιγινίου). 

 Επιπλέον, όλοι οι Σταθμοί Διοδίων διαθέτουν εγκατεστημένο το ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής διοδίων το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπάρες και φωτεινούς σηματοδότες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v