Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΣΕΕ: Η συλλογική σύμβαση αφορά το κατώτερο μισθό

Η Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο κυρίως μάλιστα αφορά – και πρέπει ν΄ αφορά – τον κατώτερο μισθό και ημερομίσθιο τονίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος σε επίστολη - απάντηση προς τον ΣΕΒ.

ΓΣΕΕ: Η συλλογική σύμβαση αφορά το κατώτερο μισθό
Η Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο κυρίως μάλιστα αφορά – και πρέπει να αφορά – τον κατώτερο μισθό και ημερομίσθιο τονίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος σε επίστολη - απάντηση προς τον ΣΕΒ.

Η επιστολή του κ. Γ. Παναγόπουλου:

Προς
τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ)
Πρόεδρο, κ. Δ. Δασκαλόπουλο

Κύριε Πρόεδρε,

Έλαβα την επιστολή σας με την οποία θέτετε ευρύτερα ζητήματα ενόψει έναρξης διαπραγματεύσεων για σύναψη της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.

Η απάντησή μου συνοψίζεται στη γνωστή ρήση «Κάκεiνο ποιεiν και το?το μή αφιέναι». Άλλωστε παραβιάζετε ανοικτές θύρες καθόσον σας είναι γνωστό ότι για τα ζητήματα αυτά πρώτοι και με καθαρές προτάσεις έχουμε τοποθετηθεί και η οργάνωσή σας επιλεκτικά αναφέρεται σε κάποιες εξ΄ αυτών.

Σε κάθε περίπτωση η Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο κυρίως μάλιστα αφορά – και πρέπει ν’΄ αφορά – τον κατώτερο μισθό και ημερομίσθιο.

Ελπίζοντας ότι θ’ανταποκριθείτε στην πρόταση κοινωνικής ευθύνης και ανάγκης που η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέβαλε, τις προσεχείς ημέρες σε συνεννόηση και με τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις, πρέπει να ορισθεί ημερομηνία για την πρώτη συνάντηση – διαπραγμάτευση.

Με εκτίμηση

Γιάννης Παναγόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v