Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παναγιωτόπουλος:Εκπνέει ο χρόνος ανοχής του λαού

Mε τη συμπλήρωση των 100 ημερών από το σχηματισμό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, εκπνέει πλέον ο χρόνος ανοχής και υπομονής του Ελληνικού λαού απέναντι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση δήλωσε ο Π.

Παναγιωτόπουλος:Εκπνέει ο χρόνος ανοχής του λαού
Mε τη συμπλήρωση των 100 ημερών από το σχηματισμό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, εκπνέει πλέον ο χρόνος ανοχής και υπομονής του Ελληνικού λαού απέναντι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση δήλωσε ο Π. Παναγιωτόπουλος μετά τη σύσκεψη των Υπευθύνων Τομέων Πολιτικής Ευθύνης, υπό την Προεδρία του Α. Σαμαρά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως στην πρώτη συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έθεσε το πλαίσιο των καθηκόντων, αλλά και της λειτουργίας και της αποστολής των Τομεαρχών του κόμματος.

Ταυτόχρονα, έκανε μια πλήρη περιγραφή του πολιτικού και επικοινωνιακού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ξεκίνησε ο καινούργιος χρόνος, αναφερόμενος στα κυρίαρχα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, τα οποία απασχολούν και τη Νέα Δημοκρατία και όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v