Κατσέλη: Σύσταση επιτροπών για θαλάσσιο τουρισμό

Σε πρωινή εκδήλωση στο λιμάνι του Πειραιά η Υπουργός Λούκας Τ. Κατσέλη, αναφέρθηκε στην ανάγκη σύστασης δύο επιτροπών διαβούλευσης για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Κατσέλη: Σύσταση επιτροπών για θαλάσσιο τουρισμό
Σε πρωινή εκδήλωση στο λιμάνι του Πειραιά η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Τ. Κατσέλη, αναφέρθηκε στην ανάγκη σύστασης δύο επιτροπών διαβούλευσης για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Αναλυτικά, η Υπουργός αναφέρθηκε στο σχέδιο της κυβέρνησης να αναδειχθεί η ιδιαίτερη σημασία της κρουαζιέρας στην οικονομική ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων. Τόνισε την ανάγκη να συνδεθεί ο τομέας της κρουαζιέρας με την ελληνική οικονομία, με επιθετικότερη πολιτική σε θέματα προσέλκυσης επενδύσεων και αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη εξαγγελθεί η σύσταση δύο επιτροπών διαβούλευσης για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και τον θαλάσσιο τουρισμό, όπου θα εξετασθούν και όλα τα θέματα που άπτονται του ρυθμιστικού και κανονιστικού πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v