Συνάντηση Παπακωνσταντίνου με το κλιμάκιο ΔΝΤ

Συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών και τους Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου πραγματοποίησε το κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που βρίσκεται στη χώρα μας.

Συνάντηση Παπακωνσταντίνου με το κλιμάκιο ΔΝΤ
Συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και τους Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου πραγματοποίησε το κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που βρίσκεται στη χώρα μας.   

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε «η δυνατότητα παροχής βοήθειας του ΔΝΤ σε θέματα φορολογικής πολιτικής, φορολογικής διοίκησης, όπως και σε συστήματα κατάρτισης προϋπολογισμού, συστήματα ελέγχου και αξιολόγησης δημοσίων δαπανών».

Το κλιμάκιο του ΔΝΤ θα έχει συνάντηση και με τον υπουργό Εργασίας, Α. Λοβέρδο, για το ασφαλιστικό. 

Εν τω μεταξύ, αύριο, στο υπουργικό συμβούλιο, αναμένεται να παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ελλάδας, το οποίο αμέσως μετά θα κατατεθεί για έγκριση στη Βουλή και εν συνεχεία, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο καλύπτει το αίτημα της Κομισιόν για ποσοτικοποίηση των μέτρων, με ειδικό παράρτημα στο ΠΣΑ, όπου αναλύεται η επίδραση του κάθε μέτρου στα έσοδα του δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v