ΟΤΟΕ: Διαψεύδει δηλώσεις Σαχινίδη για ΤΤ

Σε κατηγορηματική διάψευση δηλώσεων που φέρεται να έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης σε ανώτατα στελέχη της για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προχώρησε η ΟΤΟΕ.

ΟΤΟΕ: Διαψεύδει δηλώσεις Σαχινίδη για ΤΤ
Σε κατηγορηματική διάψευση δηλώσεων που φέρεται να έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης σε ανώτατα στελέχη της για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προχώρησε η ΟΤΟΕ.   

Ειδικότερα, η ΟΤΟΕ αναφέρει τα εξής:

"Εκτροπή και δημοσιογραφική ανευθυνότητα αποτελεί η αναφορά που προέρχεται από δήθεν ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day στο σημερινό του δημοσίευμα, σύμφωνα με τις οποίες ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης φέρεται να είπε σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΟΤΟΕ για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ότι «υπάρχει εντολή από το Μαξίμου για πλήρη ιδιωτικοποίηση της τράπεζας».

Η ΟΤΟΕ διαψεύδει κατηγορηματικά όσα αποδίδονται στον Υφυπουργό Οικονομικών από το παραπάνω δημοσίευμα, το οποίο αν δεν αποτελεί προσπάθεια κατασκευής μιας δημοσιογραφικής επιτυχίας (!!!) με την επιστράτευση της φαντασίας της συντάκτου του Euro2day, εξυπηρετεί άγνωστες σκοπιμότητες, δεδομένου ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία της ΟΤΟΕ μαζί του.

Διευκρινίζεται, ότι στη συνάντηση της ΟΤΟΕ με τους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που έγινε χθες, κατατέθηκαν ανησυχίες, φόβοι και προβληματισμοί με αφορμή δημοσιεύματα, που αφορούν στην προοπτική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τα οποία συμφωνήθηκε να διερευνηθούν από κοινού τις προσεχείς μέρες, τόσο στη διοίκηση της Τράπεζας, όσο και στην κυβέρνηση".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v