Κατσέλη: Σειρά συναντήσεων με φορείς των Κυκλάδων

Τα ζητήματα ανάπτυξης του νομού Κυκλάδων θα εξετάσει από κοινού με τους τοπικούς φορείς η Υπουργός Λούκα Τ. Κατσέλη σε διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει μαζί τους σήμερα και αύριο.

Κατσέλη: Σειρά συναντήσεων με φορείς των Κυκλάδων
Τα ζητήματα ανάπτυξης του νομού Κυκλάδων θα εξετάσει από κοινού με τους τοπικούς φορείς η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη σε διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει μαζί τους σήμερα και αύριο, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και Τρίτη 26 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα υπάρξει ταυτόχρονη διασύνδεση με επτά γραφεία – συνεδριακούς χώρους του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Ανδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο, κατά την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου και θα μιλήσει η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Το πρόγραμμα  για σήμερα έχει ως εξής:

* Στις 18:30 συμμετοχή  της ΥΠΟΙΑΝ στη διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων παρουσία των τοπικών επαγγελματικών φορέων, των Βουλευτών, του Γ.Γ.Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, του Νομάρχη Κυκλάδων και των Δημάρχων της Σύρου.

Στις 20:00 παρουσία στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης-ταυτόχρονη διασύνδεση με επτά γραφεία – συνεδριακούς χώρους του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Ανδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο –Ομιλία Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Την Τρίτη η υπουργός στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Νομάρχη Κυκλάδων, Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου, Δημάρχους Σύρου. Στην ίδια συνάντηση συμμετέχει και το Εργατικό Κυκλάδων.

Στις 12:00 θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου και στις 13:00 θα επισκεφτεί το Νεώριο. Συνάντηση με Πρόεδρο, Δ.Σύμβουλο, και εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v