Διευκρινίσεις Ανδρεαδάκη για δημοσίευμα

Με ανακοίνωσή του ο Ειδικός Γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων, Ανδρέας Ανδρεαδάκης προχωρά σε διευκρινίσεις με αφορμή δημοσίευμα της 24ης Ιανουαρίου της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".

Διευκρινίσεις Ανδρεαδάκη για δημοσίευμα
Με ανακοίνωσή του ο Ειδικός Γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων, Ανδρέας Ανδρεαδάκης προχωρά σε διευκρινίσειςμε αφορμή δημοσίευμα της 24ης Ιανουαρίου της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".

Αναλυτικότερα ο Γ.Γ. επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Οι αναφερόμενες στο δημοσίευμα “μελέτες” στις οποίες εμφανίζομαι ως συντονιστής αφορούν ανταγωνιστικά Ερευνητικά Προγράμματα τα οποία ανατέθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και όχι στην εταιρεία ΕΜΒΗΣ, όπως ανακριβώς αναφέρεται στο δημοσίευμα.
 
Όλα τα εν λόγω προγράμματα εκπονήθηκαν και ολοκληρώθηκαν από ερευνητικές ομάδες του ΕΜΠ σε χρόνο προγενέστερο του διορισμού μου στη θέση του Ειδικού Γραμματέα.

Μετά τον διορισμό μου στη θέση του Ειδικού Γραμματέα, η σύζυγός μου, Ευγενία Γαβαλάκη, παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στην εταιρεία ΕΜΒΗΣ και εξεδήλωσε την απόφασή της ν’ αποχωρήσει. Οι σχετικές Πράξεις βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Καθ’ όλο δε το διάστημα από τον διορισμό μου η εν λόγω εταιρεία, όχι μόνον δεν ανέλαβε μελέτη του Δημοσίου αλλά δεν υπέβαλε και καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος για οποιαδήποτε μελέτη που να σχετίζεται με το ΥΠΕΚΑ ή τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v