Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Δ. Δασκαλόπουλος

Ο Δ. Δασκαλόπουλος θα βρίσκεται αύριο στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν οι τις θέσεις της ευρωπαϊκής εργοδοσίας για την ανάκαμψη των οικονομιών της ΕΕ.

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Δ. Δασκαλόπουλος
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος θα βρίσκεται αύριο (Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010), στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο της οποίας ο πρόεδρος της BUSINESSEUROPE –της κορυφαίας εργοδοτικής οργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης– θα παρουσιάσει τις θέσεις της ευρωπαϊκής εργοδοσίας για την ανάκαμψη των οικονομιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι θέσεις αυτές υπό τον γενικό τίτλο «GO FOR GROWTH» προτείνουν μέτρα για την ανάπτυξη μέσω της επιχειρηματικότητας και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Δασκαλόπουλος, μαζί με το προεδρείο της BUSINESSEUROPE, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί αύριο το απόγευμα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Van Rompuy, καθώς και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Barroso.

Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΕΒ θα έχει επαφές με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες της ευρωζώνης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα προβλήματα και τις υπαρκτές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας από την επιχειρηματική σκοπιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v