Roubini: Καλύτερη λύση για την Ελλάδα το ΔΝΤ

Την άποψη ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν να στραφεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να ζητήσει τη βοήθειά του εκφράζει, εκ νέου, σε άρθρο του ο γνωστός "γκουρού" Nouriel Roubini.

Roubini: Καλύτερη λύση για την Ελλάδα το ΔΝΤ
Την άποψη ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν να στραφεί στο ΔΝΤ και να ζητήσει τη βοήθειά του εκφράζει, εκ νέου, σε άρθρο του ο κ. Nouriel Roubini.

Στο άρθρο του υπό τον τίτλο "Teaching Greece and the other debt PIIGS to fly", που δημοσιεύεται στην GlobeInvestor.com, ο κ. Roubini αναφέρεται εν γένει στις χώρες Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα (PIIGS), τονίζοντας ότι η καλύτερη λύση για τα ελληνικά προβλήματα θα ήταν η παροχή βοήθειας ή η εφαρμογή ενός προγράμματος υπό την αιγίδα του ΔΝΤ.

Παράλληλα, κατά τον κ. Roubini, η στήριξη τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων "μελών" της ομάδας των PIIGS από το ΔΝΤ, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, "αφαιρεί από τους ώμους" της Ε.Ε., της Κομισιόν και της ΕΚΤ το βάρος ότι παραβιάζουν κάποιους ηθικούς κανόνες και φέρονται περισσότερο "θετικά" απέναντι σε κάποια από τα κράτη'-μέλη της ευρωζώνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v