Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπέρ διμερούς βοήθειας προς Ελλάδα ο Schaeuble

Υπέρ της διμερούς βοήθειας προς την Ελλάδα, στην περίπτωση που η Αθήνα δεν καταφέρει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για το χρέος της, τάσσεται ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Handelsblatt".

Υπέρ διμερούς βοήθειας προς Ελλάδα ο Schaeuble
Υπέρ της διμερούς βοήθειας προς την Ελλάδα, στην περίπτωση που η Αθήνα δεν καταφέρει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για το χρέος της, τάσσεται ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, κ. Wolfgang Schaeuble, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Handelsblatt", μεταδίδει το Reuters.

Όπως αναφέρεται, το υπουργείο Οικονομικών της χώρας δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα, ενώ η "Handelsblatt" σημείωνε ότι οι πληροφορίες της προέρχονται από το υπουργείο, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες για την πηγή της.

Εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού, πάντως, διέψευσε την ύπαρξη απόφασης για βοήθεια της Ελλάδας, σημειώνοντας πως ο κ. Schaeuble εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορεί να προχωρήσει σε αναχρηματοδότηση του χρέους της τον Απρίλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο