Συνεδριάζουν οι ΚΤΕ Δικαιοσύνης, Εργασίας

Συνεδριάζουν αύριο, 23/2, οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα οι ΚΤΕ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Τουρισμού καθώς και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Συνεδριάζουν οι ΚΤΕ Δικαιοσύνης, Εργασίας
Συνεδριάζουν αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, οι  Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα οι ΚΤΕ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  Τουρισμού καθώς και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αναλυτικά στις 9.30, συνεδριάζει ο ΚΤΕ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα την ενημέρωση από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χάρη Καστανίδη, για τα υπό κατάθεση νομοσχέδια του Υπουργείου, «Επιλογή δικαστικών λειτουργών στις κορυφαίες θέσεις της δικαιοσύνης και επαναφορά της αρχής του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων»και «Για την τροποποίηση του ν. 3213/2003 (Πόθεν έσχες) και διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν τα εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία».

Στη 1.00 ο ΚΤΕ Τουρισμού, προκειμένου οι βουλευτές μέλη του τομέα να ενημερωθούν από την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελα Γερέκου, και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης, Γ. Πουσσαίο, για τα χωροταξικά νομοσχέδια που βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας.

Στις 5.00, ο Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προκειμένου οι βουλευτές μέλη του τομέα να ενημερωθούν από τον Υπουργό και Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Α. Λοβέρδο και Γ. Κουτρουμάνη, αντίστοιχα, για τα θέματα των Σχέσεων Εργασίας, το Ασφαλιστικό και την πολιτική Φαρμάκου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v