Συνάντηση Κατσέλη με Άραβες κυβερνητικούς

Διμερή συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα η κ. Λούκα Κατσέλη και αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πλαίσιο του Hellenic & United Arab Emirates Business Forum.

Συνάντηση Κατσέλη με Άραβες κυβερνητικούς
Διμερή συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, και αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πλαίσιο του Hellenic & United Arab Emirates Business Forum, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των κυβερνήσεων των δύο χωρών.

Ως θέμα έχει την προώθηση επενδύσεων στους εξής τομείς: λιμάνια και υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πολιτισμός και τουρισμός.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στις 10 π.μ. Αμέσως μετά, στις 10:30 π.μ., η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Hellenic & United Arab Emirates Business Forum, απευθύνοντας χαιρετισμό.

Το μεσημέρι της ίδια μέρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος, και η ΥΠΟΙΑΝ θα παραθέσουν γεύμα στην αντιπροσωπεία, παρουσία θεσμικών φορέων που σχετίζονται με θεματικές ενότητες του forum.

Το βράδυ της Πέμπτης, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας θα παραθέσει δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, προς τιμήν της αντιπροσωπείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v