Ο κ. Αντωνόπουλος Πρόεδρος του ΤΠ&Δ

Η νέα διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ορίσθηκε με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Οικονομολόγος.

Ο κ. Αντωνόπουλος Πρόεδρος του ΤΠ&Δ
Η νέα διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ορίσθηκε με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντωνόπουλος Αλέξανδρος, Οικονομολόγος και Αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Παπανίκος, Συνταξιούχος Τραπεζικός.

Μέλη:
Θαλασσινάκη Ελένη, Υπάλληλος ΓΛΚ
Κιντής Κωνσταντίνος, Υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Μούτος Θωμάς, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Παπαζαχαρίου Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Ε.Τ.Ε

Το Υπουργείο Οικονομικών ευχαρίστησε, τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που αποχωρούν, έχοντας συνεισφέρει επί μακρόν στη λειτουργία του οργανισμού.

Το βιογραφικό του κ. Αλέξανδρου Αντωνόπουλου

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σε Επιχειρησιακή Έρευνα (MSc) από το London School of Economics και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Imperial College του Λονδίνου. Έχει διατελέσει Δ/νων Σύμβουλος στην ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε., τη ΔΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε., ενώ μεταξύ άλλων, κατείχε διευθυντικές θέσεις και συμμετείχε ως μέλος σε διοικητικά συμβούλια εταιρειών, στους ομίλους Τράπεζα Probank, EFG Eurobank Ergasias και πρώην Τράπεζας Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v