"Το φορολογικό μια από τις μεγάλες τομές του ΠΣΑ"

H αλλαγή του φορολογικού συστήματος είναι μια από τις μεγάλες τομές του Προγράμματός μας, αλλά και του Προγράμματος Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης. (ΠΣΑΑ) τόνισε ο Γ. Παπανδρέου.

Το φορολογικό μια από τις μεγάλες τομές του ΠΣΑ
H αλλαγή του φορολογικού συστήματος είναι μια από τις μεγάλες τομές του Προγράμματός μας, αλλά και του Προγράμματος Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης. (ΠΣΑΑ) τόνισε ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η αλλαγή του φορολογικού δεν είναι η μόνη. Πολλά άλλα έχουν δρομολογηθεί, αλλά ακόμη περισσότερα έχουμε ακόμη να κάνουμε.

Θα έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε τη συνολική πορεία του ΠΣΑΑ σε επόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Είναι αυτονόητο πως όλοι μας θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την απαρέγκλιτη τήρηση του ΠΣΑΑ, πρόσθεσε.

Γιατί μόνο οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που αλλάζουν τα πράγματα σε βάθος και κτυπούν τη ρίζα των προβλημάτων θα προφυλάξουν τη χώρα μας από το να ξαναβρεθεί στο μέλλον σε θέση αδυναμίας. Μόνο αυτές οι αλλαγές εγγυώνται πως στο μέλλον δεν θα χρειαστεί, όπως φέτος, να λάβουμε ξανά έκτακτα μέτρα επί δικαίων και αδίκων υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου.

* Η εισήγηση του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v