Προσφυγές κατά δημοσίου από 21 επιτυχόντες ΑΣΕΠ

Στο Διοικητικό Εφετείο προσέφυγαν 21 εφοριακοί οι οποίοι, αν και πέτυχαν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για πλήρωση θέσεων στα υπουργεία Οικονομικών και Μακεδονίας - Θράκης, μετά το «πάγωμα» των προσλήψεων δεν προσλήφθηκαν.

Προσφυγές κατά δημοσίου από 21 επιτυχόντες ΑΣΕΠ
Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών προσέφυγαν 21 εφοριακοί οι οποίοι, αν και πέτυχαν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον περασμένο Απρίλιο για την πλήρωση 877 θέσεων στα υπουργεία Οικονομικών και Μακεδονίας - Θράκης, μετά το «πάγωμα» των προσλήψεων δεν προσλήφθηκαν.

Το υπουργείο Οικονομικών ειδικότερα, τους απάντησε ότι «κατόπιν των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού περί παγώματος των προσλήψεων, λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας για το 2010, δεν εγκρίνεται η πλήρωση κενών οργανικών θέσεων, με εξαίρεση τους τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας».

Οι αδιόριστοι επισημαίνουν ότι μετά την ανάρτηση του πίνακα επιτυχόντων άλλοι παραιτήθηκαν από εκεί που δούλευαν, άλλοι έκλεισαν τα βιβλία τους στην εφορία ως ελεύθεροι επαγγελματίες και ορισμένοι εφησυχάζοντας σταμάτησαν να αναζητούν άλλη εργασία αφού ήταν βεβαία η πρόσληψή τους στο υπουργείο Οικονομικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v