Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημόσια διαβούλευση για τις μονάδες αφαλάτωσης

Ο Υφυπουργός Ν. Σηφουνάκης ανακοίνωσε ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου  (www.yme.gr) αναρτήθηκε το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης αναφορικά με την υλοποίηση μονάδων αφαλάτωσης σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Δημόσια διαβούλευση για τις μονάδες αφαλάτωσης
Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης ανακοίνωσε ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr) αναρτήθηκε το κείμενο της πρόσκλησης για δημόσια διαβούλευση αναφορικά με την υλοποίηση μονάδων αφαλάτωσης σε νησιά των νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, μελετά την υλοποίηση μονάδων αφαλάτωσης σε νησιά των Νομών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, διεξάγεται διαδικασία έρευνας και δημόσιας διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους φορείς, οι οποίοι καλούνται να διατυπώσουν εγγράφως τις προτάσεις τους αναφορικά με το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου μέχρι και τη Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v