ΕΒΕΑ: Να καταλογισθούν ευθύνες για τα επεισόδια

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας παράλληλα να αποκατασταθεί η τάξη και να καταλογισθούν ευθύνες.

ΕΒΕΑ: Να καταλογισθούν ευθύνες για τα επεισόδια

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας παράλληλα να αποκατασταθεί η τάξη και να καταλογισθούν ευθύνες.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, που στοίχησαν ανθρώπινες και προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε επιχειρήσεις και περιουσίες, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Δυστυχώς ζήσαμε άλλη μια τραγωδία, που δεν ταιριάζει σ ένα ευνομούμενο κράτος. Θρηνούμε πλέον θύματα και η εικόνα της χώρας έχει αμαυρωθεί πλήρως στην παγκόσμια κοινότητα. Όλα τα περιθώρια εξαντλήθηκαν.

Επιτέλους θα πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη και να καταλογισθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν για την νέα αυτή τραγωδία. Αυτές είναι ώρες επικίνδυνες. Απαιτείται σύνεση και περισυλλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πολιτεία θα πρέπει να δείξει ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Ούτε και η ίδια η κοινωνία θέλει κάτι τέτοιο. Ζητεί επιβολή της τάξης.

Πρώτιστο αγαθό είναι η διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και η προάσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος, που κάποιοι θέλουν να καταλύσουν.
 
Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι πολιτικοί. Και κυρίως αυτοί που μιλούν για ανυπακοή στο Σύνταγμα όπως και αυτοί που πάντα χαϊδεύουν τους ταραχοποιούς, αλλά και αυτοί που έχουν την ευθύνη της επιβολής της έννομης τάξης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v