Συγκαλείται συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για την κατάληξη των συζητήσεων για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ζήτησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκαλείται συμβούλιο πολιτικών αρχηγών
Τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για την κατάληξη των συζητήσεων για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ζήτησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.   

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, αντίστοιχο αίτημα υπέβαλε στον Κ. Παπούλια ο επικεφαλής της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο Πρωθυπουργός, σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν προ ολίγων ημερών, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τον επισκεφθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρωθυπουργός, ζήτησε επίσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά τη συνάντησή τους, να συγκαλέσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την κατάληξη των συζητήσεων για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v