Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΟΕ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 6/5

Η ΟΤΟΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απώλεια της ζωής των τριών συναδέλφων, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή κινητοποίηση αύριο Πέμπτη 6 Μαΐου.

ΟΤΟΕ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 6/5
Η ΟΤΟΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων και ολόκληρου του εργατοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού κινήματος εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών του αποτρόπαιου γεγονότος της απώλειας της ζωής των τριών συναδέλφων, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή κινητοποίηση αύριο Πέμπτη 6 Μαΐου.

Οπως αναφέρει η ΟΤΟΕ στην ανακοίνωση νεκροί τρεις συνάδελφοι, εργαζόμενοι στην Marfin – Εγνατία Τράπεζα είναι τα θύματα των ταραχών που εκδηλώθηκαν προς το τέλος της ειρηνικής πανεργατικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι που εγκλωβίστηκαν στο κατάστημα της Τράπεζας το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες δεν μπόρεσαν να βγουν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Η ΟΤΟΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όσους επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις βίας, με τις οποίες δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του λαού και της χώρας μας και απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v