ΕΛΠΑ:Ακυρώνεται το Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις

Τη ματαίωση 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 11 - 13 Ιουνίου 2010, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης αλλά και της αδυναμίας εξεύρεσης σημαντικών χορηγών αποφάσισε η ΕΛΠΑ.

ΕΛΠΑ:Ακυρώνεται το Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις
Παρά την καλή προετοιμασία του αγώνα όσον αφορά στις διαδρομές, στους κανονισμούς και στην στελέχωση, η ΕΛΠΑ και η οργανωτική επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, λαμβάνοντας υπόψη:

- Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και τα γνωστά σε όλους κοινωνικά προβλήματα.
-
-Την αδυναμία να βρεθούν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές για να συνδράμουν και να εξασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης, αποφάσισαν τη ματαίωση 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 11 - 13 Ιουνίου 2010. 

Η ΕΛΠΑ στην ανακοίνωσή της τονίζει: 

"Είναι φυσικό οι διαμορφωμένες συνθήκες, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε ελληνικό επίπεδο να επιβάλουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων της ΕΛΠΑ. Δηλώνουμε, ωστόσο, ότι oι διοργανώσεις του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2011 και του Ράλλυ Ακρόπολις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011 είναι ήδη εξασφαλισμένες, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και στελεχών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου - FIA".

Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό της οργάνωσης, προσπαθώντας το καλύτερο για την άριστη διοργάνωση του αγώνα.

Σε όλους αυτούς δίνουμε ραντεβού για το 2011 και την υπόσχεση ότι τα Διεθνή Ελληνικά Ράλλυ θα είναι όπως πάντα διοργανώσεις αντάξιες της ιστορίας μας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v