"Κανόνι" αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στα Τρίκαλα

"Κανόνι" βάρεσε η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Τσιανατέλης Α.Ε. στα Τρίκαλα, καθώς οι εισαγωγικές εταιρίες είχαν πάψει να την προμηθεύουν. Η αντιπροσωπεία είχε βγάλει πινακίδες για πολυτελή ΙΧ με πλαστά έγγραφα εκτελωνισμού.

Κανόνι αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στα Τρίκαλα
Σοβαρό προβληματισμό στην αγορά αυτοκινήτου ιδίως της περιφέρειας προκαλεί το «κανόνι» που έριξε πριν από λίγες ημέρες στην αγορά των Τρικάλων η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «Τσιανατέλης Α.Ε.» η οποία αντιπροσώπευε στη αγορά της πόλης τα αυτοκίνητα BMW, Renault, MINI και Dacia.

Η εταιρεία έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων αφήνοντας στον «αέρα» όχι μόνο τους εργαζόμενους της αλλά και αρκετούς πελάτες της που είχαν παραγγείλει τα οχήματά τους αλλά δεν τα παρέλαβαν ποτέ.

Οι εισαγωγικές εταιρείες σταμάτησαν όχι μόνο να προμηθεύουν την εν λόγω εταιρεία με οχήματα αλλά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, απέσυραν και τα οχήματα που υπήρχαν στις εκθέσεις της Τσιανατέλης. Η επιχείρηση οδηγήθηκε στο κλείσιμο λόγω της έλλειψης ρευστότητας που αντιμετώπισε.

Σοβαρό είναι πάντως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί αγοραστές που εμπιστεύτηκαν την συγκεκριμένη εταιρεία καθώς πέραν αυτών που ουδέποτε παρέλαβαν τις παραγγελίες τους υπάρχουν και άλλοι που έχουν παραλάβει τα οχήματα χωρίς όμως τα απαραίτητα έγγραφα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την ιδιαίτερα αρνητική πορεία της αγοράς αυτοκινήτου η οποία έχει υποστεί καθίζηση το τελευταίο διάστημα πληττόμενη από την σοβαρή οικονομική κρίση αλλά, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αγοράς, και από τα φορολογικά μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v