Παρουσίαση προγράμματος από το ΕΒΕΑ

Το ΕΒΕΑ σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ διοργανώνει, σήμερα 25/5/010 και ώρα 6 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση του Προγράμματος: «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010».

Παρουσίαση προγράμματος από το ΕΒΕΑ
Το ΕΒΕΑ σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ διοργανώνει, σήμερα 25/5/010 και ώρα 6 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση του Προγράμματος: «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010»

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις επιδότησής του μέσω του εν λόγω Προγράμματος του ΕΣΠΑ.

Επιλέξιμες Δαπάνες του Προγράμματος είναι: η διαμόρφωση κτιρίων και χώρων, η προμήθεια μηχανημάτων και εξοπλισμού, τα μεταφορικά μέσα (πλην επιβατικών), η προμήθεια λογισμικού, οι δαπάνες πιστοποίησης, επαλήθευσης, επικύρωσης συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης, οι δαπάνες δοκιμών και επαληθεύσεων από εργαστήρια, η αγορά τεχνογνωσίας και οι αμοιβές συμβούλων.

Δικαιούχοι είναι οι Μεταποιητικές Επιχειρήσεις, που αντιστοιχούν στους κωδικούς Κ.Α.Δ. 10-33 και οι επιχειρήσεις του τομέα Υπηρεσιών, που αντιστοιχούν στους κωδικούς Κ.Α.Δ. 82.92 και 96.01.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v