ΕΛΙΑΜΕΠ: Δημόσια συζήτηση στις 10/6

Το ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει μια δημόσια συζήτηση με θέμα: "Η Ευρώπη σε Κρίση;" με τη συμμετοχή διακεκριμένων οικονομικών και πολιτικών αναλυτών με ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής.

ΕΛΙΑΜΕΠ: Δημόσια συζήτηση στις 10/6
Το ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει μια δημόσια συζήτηση με θέμα Η Ευρώπη σε Κρίση; με τη συμμετοχή διακεκριμένων οικονομικών και πολιτικών αναλυτών με ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά, την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010, στις 18.30 στο Αμφιθέατρο «Γ. Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών (Ακαδημίας 1) και θα συντονιστεί από τον κ.Φοίβο Καρζή, Δημοσιογράφο. 
 
Θα συμμετάσχουν οι Jean Pisani-Ferry και Andre Sapir, από τους πλέον διακεκριμένους οικονομολόγους στην Ευρώπη, ο Lord Liddle, πρώην σύμβουλος για ευρωπαϊκά θέματα του πρωθυπουργού Tony Blair, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκάς Τσούκαλης.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης μιας μελέτης για το ρόλο της ΕΕ στην παγκόσμια εποχή που έχει ήδη μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες και παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες, τη Μαδρίτη και το Παρίσι με τη συμμετοχή πολιτικών προσωπικοτήτων. Οι συγγραφείς της μελέτης είναι οι Λουκάς Τσούκαλης, Olaf Cramme, Roger Liddle.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v