Εξακολουθεί η ένταση στον Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά εξακολουθούν να βρίσκονται μέλη του ΠΑΜΕ και απεργοί-μέλη ναυτεργατικών σωματείων παρεμποδίζοντας τον απόπλου πέντε πλοίων, ενώ η απεργία έχει ήδη κηρυχθεί παράνομη.

Εξακολουθεί η ένταση στον Πειραιά
Στο λιμάνι του Πειραιά εξακολουθούν να βρίσκονται μέλη του ΠΑΜΕ και απεργοί-μέλη ναυτεργατικών σωματείων παρεμποδίζοντας τον απόπλου πέντε πλοίων, ενώ το τμήμα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Πειραιά έχει ήδη κηρύξει την απεργία παράνομη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κινητοποίηση θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Οι μετέχοντες στις κινητοποιήσεις εμποδίζουν τον απόπλου των πλοίων Hi Speed 4 και 5, Blue Star Νάξος και Ιθάκη και Super Jet, τα οποία θα αναχωρούσαν για δρομολόγια των Κυκλάδων.

Την απεργία είχαν εξαγγείλει δύο από τα ναυτεργατικά σωματεία της ΠΝΟ (ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ), προκειμένου να μετάσχουν στην κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει το ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα σωματεία, που αντιδρούν στην άρση του καμποτάζ, στο νέο Ασφαλιστικό και στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, θα πραγματοποιήσουν απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v