Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη

Επίσκεψη Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Ηράκλειο Κρήτης και συναντήσεις με εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Κρήτη
Στο πλαίσιο ενός ανοιχτού διαλόγου με στόχο να καταγραφούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, να τονωθεί η ανταγωνιστικότητά τους και να ενισχυθεί η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκινά γύρο επισκέψεων με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο Υπουργός θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς του Νομού, ενώ θα επισκεφτεί και τη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Ηρακλείου.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Υπουργού:

• 10:30: Συνάντηση Υπουργού με Εξαγωγείς, Αίθουσα Κρίσεων Περιφέρειας Κρήτης

• 12:30: Δηλώσεις Υπουργού στα Μ.Μ.Ε., Αίθουσα Κρίσεων Περιφέρειας Κρήτης

• 13:00: Συνάντηση Υπουργού με Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρεια Κρήτης

• 13:30: Συνάντηση Υπουργού με Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρεια Κρήτης

• 14:45: Επίσκεψη Υπουργού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Megaplast, ΒΙΠΕ Ηρακλείου

• 15:15: Επίσκεψη Υπουργού στις εγκαταστάσεις Πλαστικά Κρήτης, ΒΙΠΕ Ηρακλείου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v