Moody's: "Κλειστά χαρτιά" για ελληνική αναβάθμιση

Κλειστά τα χαρτιά της επιλέγει να κρατήσει η Moody’s για το ενδεχόμενο αναβάθμισης της Ελλάδας, όπως προκύπτει από δηλώσει στελεχών της στο Marketall.eu, τις οποίες φιλοξενεί στο πρωινό της report η Euroxx Χρηματιστηριακή.

Moodys: Κλειστά χαρτιά για ελληνική αναβάθμιση
Κλειστά τα χαρτιά της επιλέγει να κρατήσει η Moody’s για το ενδεχόμενο αναβάθμισης της Ελλάδας, όπως προκύπτει από δηλώσεις στελεχών της στο Marketall.eu, τις οποίες φιλοξενεί στο πρωινό της report η Euroxx Χρηματιστηριακή.

Σύμφωνα με την Euroxx η Moody’s, σχολίασε πως «η αξιολόγηση Ba1/ stable που έχει για την Ελλάδα ενσωματώνει τόσο θετικούς όσο και αρνητικούς παράγοντες. Οι έως σήμερα εντυπωσιακές προσπάθειες εφαρμογής του σχεδίου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, σίγουρα συγκαταλέγονται στους θετικούς παράγοντες».

Ο οίκος ακόμη προσθέτει πως «η αξιολόγηση μας λαμβάνει ακόμη υπόψη αρνητικούς παράγοντες όπως είναι οι υστερήσεις στα έσοδα και το υψηλό επίπεδο χρέους».

«Όπως ισχύει για όλες τις αξιολογήσεις της Moody’s, οι αξιολογήσεις έχουν μεσοπρόθεσμο και όχι βραχυπρόθεσμο ορίζοντα», καταλήγει η δήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v