Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ταμβακάκης: Παρουσίασε το διαγωνισμό 'Αθήνα x 4"

Η Εθνική Τράπεζα θα σταθεί στο πλευρό της πρωτοβουλίας "Αθήνα x 4", τον διαγωνισμό για την αρχιτεκτονική αναβάθμιση τεσσάρων οικονομικών τετραγώνων της Αθήνας, τόνισε ο CEO της Τράπεζας, Α. Ταμβακάκης.

Ταμβακάκης: Παρουσίασε το διαγωνισμό Αθήνα x 4
Η Εθνική Τράπεζα θα σταθεί στο πλευρό της πρωτοβουλίας "Αθήνα x 4", τον διαγωνισμό ιδεών για την αρχιτεκτονική αναβάθμιση τεσσάρων οικονομικών τετραγώνων της Αθήνας, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας, Α. Ταμβακάκης.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. Ταμβακάκης, αντικείμενο του Διαγωνισμού αποτελεί η ελεύθερη επιλογή 4 τυπικών οικοδομικών τετραγώνων σε γειτονιές του Λεκανοπεδίου με υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον (που οφείλεται είτε σε υψηλούς συντελεστές δόμησης, είτε σε υψηλή πυκνότητα, είτε σε έλλειψη χώρων πρασίνου, είτε σε παλαιό κτηριακό απόθεμα κ.λ.π.) και η κατάθεση πρότασης για την αξιοποίηση του «σταυρού», των ενδιάμεσων δηλαδή δρόμων, συνδυάζοντας τους με υφιστάμενα κενά ή ακάλυπτους χώρους.

Η Τράπεζα θα σταθεί στο πλευρό της πρωτοβουλίας αυτής όχι μόνον στο αρχικό στάδιο της αξιολόγησης αλλά και μετά την βράβευση των 5 καλύτερων λύσεων, συμβάλλοντας και με τις δικές της δυνάμεις στην δημοσιοποίηση και στην αξιοποίηση των αποτελεσμάτων, που είμαι βέβαιος θα έχουν την φρεσκάδα της νεανικής δημιουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v