Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

WIB: Εναρξη σεμιναρίων Personal Branding

Η Επιτροπή Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο της σειράς Personal Branding, με θέμα “The Brand Called You - Creating Impact & Influence”, στις 11/11.

WIB: Εναρξη σεμιναρίων Personal Branding
Η Επιτροπή Women in Business (WIB) του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο/workshop της σειράς Personal Branding, με θέμα “The Brand Called You - Creating Impact & Influence”, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14.30, στο ξενοδοχείο Hilton.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει και να ενδυναμώσει την «Προσωπική Επαγγελματική Εικόνα» των στελεχών επιχειρήσεων, προκειμένου να ξεχωρίζουν, να επηρεάζουν μέσω της επικοινωνίας τους και να έχουν το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Η κα Γεωργία Καρτσάνη Πρόεδρος της Επιτροπής WIB, του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου δήλωσε «Είναι η πρώτη φορά που το θέμα του Personal Branding συζητείται ευρέως σε Ελληνικό κοινό και με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής του WIB απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη που χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές του Branding σε προσωπικό επίπεδο μπορούν να αναδειχθούν σε thought leaders στον τομέα που δραστηριοποιούνται».

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η κυρία Mary Spillane, η οποία θεωρείται διεθνής αυθεντία στον τομέα του Personal Branding και του Coaching, υπηρεσίες που απευθύνονται σε CEOs, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και πολιτικές προσωπικότητες. Η κυρία Spillane είναι χαρισματική ομιλήτρια και συγγραφέας επτά βιβλίων σε ότι αφορά την Προσωπική Επιρροή. Ένα από τα πιο γνωστά βιβλία της είναι το “Branding Yourself”.

Η κυρία Spillane θα μιλήσει για τη σημασία της πρώτης εντύπωσης, πώς την προβάλλουμε και τους τρόπους με τους οποίους θα τη βελτιώσουμε. Επιπλέον θα περιγράψει τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν τη Θετική Επιρροή μιας Προσωπικής Εικόνας.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της θα ακολουθήσουν δύο παράλληλα workshops, με εισηγήτριες την κυρία Άλκηστη Αγιωργήτη και την κυρία Γκέρτη Φίλη.

Η κυρία Αγιωργήτη, η οποία είναι Coach για την Ανάπτυξη της Ηγετικής ικανότητας και τη Διαχείριση του Άγχους υψηλόβαθμων στελεχών θα παρουσιάσει τεχνικές οι οποίες αυξάνουν την αυτοπεποίθηση, μειώνουν το άγχος και αναπτύσσουν τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Η κυρία Φίλη από την εταιρία SARGIA Partners, η οποία είναι Master Coach σε ότι αφορά την αλλαγή συμπεριφορών υψηλόβαθμων στελεχών και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και βελτίωση της Προσωπικής Εικόνας στελεχών θα εξηγήσει πώς μικρές αλλαγές στην εικόνα μας μπορούν να βελτιώσουν και να απογειώσουν μία καριέρα, προβάλλοντας ένα συνεπές και δυνατό personal brand μέσω των μηνυμάτων που εκπέμπουμε καθημερινά.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η οι: Coca-Cola Hellas, Sargia Partners, Atos Origin και υποστηρικτές οι: Pfizer, Johnson & Johnson, Sony Ericsson. Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Καθημερινή, emea.gr, Business Woman και Business Partners.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v