Παπανδρέου: Ημέρα σημαντικών αποφάσεων η σημερινή

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, τονίζοντας πως με τον «Καλλικράτη» αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό.

Παπανδρέου: Ημέρα σημαντικών αποφάσεων η σημερινή
Ημέρα σημαντικών αποφάσεων χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, τονίζοντας πως με τον «Καλλικράτη» αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Γ. Παπανδρέου:

"Σήμερα είναι ημέρα σημαντικών αποφάσεων.

Πρώτα απ’ όλα, γιατί κάνουμε ένα όραμα πραγματικότητα. Με τον «Καλλικράτη» αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό, συγκεντρωτικό και φέρνουμε την εξουσία κοντά στον πολίτη, για πρώτη φορά, γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή του στην καθημερινότητα. Θα φέρει κοντά του υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη, σε μια Ελλάδα καλύτερη, σε μια Ελλάδα δικαιότερη, σε μια Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη.

Αλλά σήμερα, παίρνουμε αποφάσεις και για τη σταθερότητα της πορείας της χώρας. Και τη χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις αυτονόητες, δύσκολες πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές.

Κερδίζουμε μάχες και θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ως χώρα. Και ξέρω ότι μπορούμε. Η Ελλάδα μπορεί. Όλοι μαζί μπορούμε".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v