Μπιρμπίλη: Επίσκεψη στην Ειδική Γραμματεία Υδάτων

Η υπουργός ΠΕΚΑ Τ. Μπιρμπίλη επισκέφθηκε τα γραφεία της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων, όπου έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Γραμματεία στον τομέα της Προστασίας και Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων.

Μπιρμπίλη: Επίσκεψη στην Ειδική Γραμματεία Υδάτων
Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων (ΕΓΥ), όπου έκανε αναφορά στο πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Γραμματεία στον τομέα της Προστασίας και Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων.

Ειδικότερα, επεσήμανε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί με τα Διαχειριστικά Σχέδια, την προώθηση των δικτύων αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, το νομοθετικό έργο και την ενεργή συμμετοχή των στελεχών της Γραμματείας στα κοινοτικά όργανα.

Δήλωσε δε ότι θεωρεί τον τομέα των νερών ως πολύ σημαντική προτεραιότητα για το υπουργείο και βασικό μοχλό αξιοποίησης των κονδυλίων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ).

Η υπουργός συνομίλησε με τα στελέχη της ΕΓΥ και ενημερώθηκε για τις δράσεις που προγραμματίζονται το επόμενο έτος, καθώς και για τα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία και ειδικότερα για το πρόβλημα ελλιπούς στελέχωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v