Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό το Σάββατο

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στη 2:30 μ.μ., στη Βουλή, κυβερνητική σύσκεψη, ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό το Σάββατο
Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στη 2:30 μ.μ., στη Βουλή, κυβερνητική σύσκεψη, ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Παρίσι, όπου θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Nicola Sarkozy, καθώς και ενόψει της κατάθεσης του Προϋπολογισμού.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στο Παρίσι λίγο μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του G20, και βεβαίως, σε μια περίοδο κατά την οποία στην Ευρώπη υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v