Εμποροι Θεσ/κης: Ζητούν παράταση της περαίωσης

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων του Ν. Θεσσαλονίκης ζητά με επιστολή της από το Υπουργείο Οικονομικών την παράταση της προθεσμίας περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων Ν. 3888/2010 μέχρι τις 31/12/2010.

Εμποροι Θεσ/κης: Ζητούν παράταση της περαίωσης
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων του Ν. Θεσσαλονίκης ζητά με επιστολή της από τον Υπουργό Οικονομικών την παράταση της προθεσμίας περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων Ν. 3888/2010 μέχρι τις 31/12/2010.

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Με το έγγραφό μας αυτό, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε όπως γίνει αποδεκτό το αίτημα που σας έχει υποβάλλει με την από 12/11/2010 επιστολή της η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.), που είναι μέλος της Ομοσπονδίας μας, για την παράταση της προθεσμίας περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων Ν. 3888/2010 – η οποία λήγει στις 18/11/2010 – μέχρι τις 31/12/2010.

Οι λόγοι που επικαλείται η Ένωση στο σχετικό έγγραφό της είναι απολύτως βάσιμοι, λογικοί και δίκαιοι, τους επικροτούμε και εμείς διότι η αιτούμενη παράταση αφ’ ενός μεν θα διευκολύνει τους φορολογούμενους να ανταποκριθούν στην φορολογική τους υποχρέωση και αφ’ ετέρου θα βοηθήσει να αυξηθούν τα έσοδα του προϋπολογισμού, τα οποία παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση.

Άλλωστε, κε Υπουργέ, οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας είναι γνωστό ότι δέχονται την μεγαλύτερη κρίση, συνεπεία της πτώσης του τζίρου και της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά.
Δικαιούνται, ως εκ τούτου, οποιασδήποτε εξυπηρέτησης από πλευράς Υπουργείου, αφού αποτελούν τον κορμό της εθνικής μας οικονομίας και δίνουν δουλειά σε χιλιάδες εργαζόμενους.

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει δεκτό το παραπάνω αίτημα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την απόφασή σας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v