Κάθειρξη 12 και 7 έτη σε Καλούση, Μπουρμπούλια

Με τις καταδίκες των πρώην δικαστών Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια και Ευαγγελου Καλούση ολοκληρώθηκε η δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης που άπτεται της υπόθεσης του « παραδικαστικού κυκλώματος».

Κάθειρξη 12 και 7 έτη σε Καλούση, Μπουρμπούλια
Με τις καταδίκες των πρώην δικαστών Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια και Ευάγγελου Καλούση ολοκληρώθηκε η δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης που άπτεται της υπόθεσης του «παραδικαστικού κυκλώματος».

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο επέβαλε στον κ. Ε. Καλούση κάθειρξη 12 ετών -πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια και 2 μήνες- και στην κ. Κ. Μπουρμπούλια ποινή φυλάκισης 7 ετών - πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 12 ετη.

Αθώοι κρίθηκαν ο δικηγόρος κ. Σακης Κεχαγιόγλου, ο επιχειρηματίας κ. Σωτήρης Κρητικός, ο σύζυγος της πρώην ανακρίτριας κ. Θωμάς Αμοργιανός καθώς και ο επιχειρηματίας. Αντώνης Γεωργίου. Το δικαστήριο ωστόσο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή τον επιχειρηματία κ. Ευστράτιο Βαλυράκη.

Τα αδικήματα που περιλαμβάνοντο στο κατηγορητήριο αφορούσαν νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατάχρηση εξουσίας κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v