Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΔΕ στο ΝΑΤ για το ναύτη - εφοπλιστή Α. Βεντούρη

ΕΔΕ για υπαλλήλους του ΝΑΤ στην περίπτωση που υπάρχουν υπόνοιες για διάπραξη πειθαρχικού αδικήματος ζητά ο Γ. Διαμαντίδης, αναφορικά με την περίπτωση του εφοπλιστή Απ. Βεντούρη.

ΕΔΕ στο ΝΑΤ για το ναύτη - εφοπλιστή Α. Βεντούρη
Επιστολή προς το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο και τη Διεύθυνση Υποστήριξης ασφαλιστικών οργανισμών, με την οποία ζητά τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για διάπραξη πειθαρχικού αδικήματος υπαλλήλων του ΝΑΤ, απέστειλε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, στην επιστολή διαβιβάζεται αντίγραφο δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Zougla gr" που αναδημοσιεύθηκε σε πληθώρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και το οποίο κάνει λόγο για ναυτολόγηση του προέδρου της Ενωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Α.Βεντούρη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "το ΝΑΤ που είναι επιδοτούμενο από το κράτος ασφαλιστικό ταμείο θα πληρώσει τη σύνταξη απόμαχου ναυτικού αλλά και τις άλλες παροχές σε εύπορο εφοπλιστή".

"Με αφορμή το περιεχόμενο του παραπάνω δημοσιεύματος παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας σχετικά με τις δικές σας ενέργειες προς διερεύνηση των διαλαμβανομένων", τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v