ΓΣΕΕ: Συμπαράσταση σε εργαζομένους της Πετζετάκις

Την συμπαράστασή της στους αγώνες και τα αιτήματα των εργαζομένων στην Πετζετάκις αλλά και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Τσιμέντων εκφράζει με ανακοινώσεις της η ΓΣΕΕ.

ΓΣΕΕ: Συμπαράσταση σε εργαζομένους της Πετζετάκις

Την συμπαράστασή της στους αγώνες και τα αιτήματα των εργαζομένων στην Πετζετάκις αλλά και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Τσιμέντων εκφράζει με ανακοινώσεις της η ΓΣΕΕ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, η ΓΣΕΕ εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, στο αγώνα και στα αιτήματα των εργαζομένων στην εταιρεία «ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΕ».

Η άρνηση της εταιρείας να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους από τον Αύγουστο του 2010, είναι παράνομη, καταχρηστική και ταυτόχρονα εξοντωτική για τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Καταγγέλλουμε αυτήν την απαράδεκτη αντεργατική συμπεριφορά της εταιρείας και την καλούμε να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους.

Καλούμε επίσης το Υπουργείο Εργασίας, την Επιθεώρηση Εργασίας και τον αρμόδιο εισαγγελέα, να παρέμβουν και να επιβάλουν τη νομιμότητα και τη δίωξη των μελών της εργοδοσίας.

Σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας και οι διεκδικήσεις των εργαζόμενων με τη συμπαράσταση της ΓΣΕΕ, θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί.


Συμπαράσταση στους αγώνες των υπαλλήλων τσιμέντου

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, στον αγώνα της Ομοσπονδίας Εργατών – Τεχνικών & Υπαλλήλων Τσιμέντων Ελλάδος, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της απασχόλησης στον κλάδο.

Σε συνθήκες κρίσης, μείωσης της κατανάλωσης τσιμέντου και μείωσης της παραγωγής στις εγχώριες τσιμεντοβιομηχανίες, γίνεται ΕΙΣΑΓΩΓΗ τσιμέντου απ’ την Τουρκία!

Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα για την αποτροπή και ακύρωση αυτής της απαράδεκτης, αντικοινωνικής και επιζήμιας για τους εργαζόμενους, την κοινωνία και την οικονομία της χώρας, συμπεριφοράς των εμπόρων τσιμέντου και των Τσιμεντοβιομηχάνων.

Καλούμε τα Υπουργεία Οικονομικών & Ανάπτυξης να λάβουν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα ώστε να αντιμετωπισθεί και να αποτραπεί αυτή η υπονομευτική κερδοσκοπική εισαγωγική «δραστηριότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v