Στο αυτόφωρο οδηγός με λαθραία καύσιμα

Στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτόφωρου, κατέληξε οδηγός φορτηγού που εντοπίστηκε από υπάλληλους του ΣΔΟΕ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη μεταφέροντας χωρίς παραστατικά, λαθραία ποσότητα υγρών καυσίμων περίπου 8.000 λίτρων.

Στο αυτόφωρο οδηγός με λαθραία καύσιμα
Στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτόφωρου, κατέληξε οδηγός φορτηγού οχήματος που εντοπίστηκε από υπάλληλους του ΣΔΟΕ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη μεταφέροντας χωρίς παραστατικά, λαθραία ποσότητα υγρών καυσίμων περίπου 8.000 λίτρων.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη όταν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ επιχείρησαν να ελέγξουν το φορτίο φορτηγού οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, το οποίο εξερχόταν από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, όμως ύστερα από καταδίωξη, οι υπάλληλοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο φορτηγό όχημα και στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων από τον οποίο εξήλθε, διαπιστώθηκε ότι μεταφερόταν ποσότητα υγρών καυσίμων, περίπου 8.000 λίτρων, για την οποία δεν προέκυψε βάσει έγγραφων στοιχείων η νόμιμη προέλευση κατοχή και κυρίως η προηγούμενη καταβολή των δασμών κλπ φόρων που αναλογούν σ? αυτή.

Κατόπιν τούτου κατασχέθηκαν η ποσότητα υγρών καυσίμων και το μέσο μεταφοράς της, σύμφωνα με τις διατάξεις περί λαθρεμπορίας, ενώ συνελήφθη το πρόσωπο που δήλωσε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού οχήματος και του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέως με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v