Συνάντηση Γ.Μανιάτη με CEO της Enel Green Power

Οι ευκαιρίες της πράσινης ανάπτυξης και των αντίστοιχων επενδύσεων στην Ελλάδα συζητήθηκαν χθες στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υφυπουργού  Γ. Μανιάτη και του Γ. Στάσση, CEO της Enel Green Power.

Συνάντηση Γ.Μανιάτη με CEO της Enel Green Power
Οι ευκαιρίες της πράσινης ανάπτυξης και των αντίστοιχων επενδύσεων στην Ελλάδα συζητήθηκαν χθες στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη και του Γιώργου Στάσση, Διευθύνοντος Συμβούλου της Enel Green Power στην Ελλάδα, εταιρείας που ανήκει στον Όμιλο Enel.

Ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών ευκαιριών στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, καθώς και στις επερχόμενες δράσεις του Υπουργείου, τονίζοντας τη σημασία του προσφάτως ανακοινωθέντος διαγωνισμού για τη γεωθερμία, ο οποίος θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο αντιπρόσωπος της Enel Green Power Hellas διαβεβαίωσε τον Υφυπουργό ότι η Ελλάδα αποτελεί χώρα στρατηγικής σημασίας για τον Όμιλο της Enel Green Power και ως εκ τούτου, βάσει της κατεύθυνσης αυτής, αναπτύσσει ένα σημαντικό αριθμό έργων ΑΠΕ, καθώς είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τις προγραμματισμένες επενδύσεις της στη χώρα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τον τομέα της γεωθερμίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v