Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι απαντά η ΓΕΦΥΡΑ για μείωση των τιμών διέλευσης

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, η οποία να συνδέει τη μείωση των τιμών διέλευσης με την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης του έργου, ανακοίνωσε σήμερα η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Τι απαντά η ΓΕΦΥΡΑ για μείωση των τιμών διέλευσης
Σε συνέχεια αναπαραγωγής στον Τύπο δημοσιεύματος που συνδέει τη Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης" με πιθανολογούμενες επαναδιαπραγματεύσεις των συμβάσεων παραχώρησης, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές των διοδίων, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δηλώνει τα ακόλουθα:

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου, η παραχωρησιούχος εταιρεία εφαρμόζει εμπορική πολιτική που περιλαμβάνει βασικά και εναλλακτικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πελατών της. Είναι αυτή που επιτρέπει τη δραστική μείωση του κόστους διέλευσης, σε ποσοστό που μπορεί να υπερβαίνει ακόμη και το 50% μεταξύ βασικού και εναλλακτικού προϊόντος.

Πρόθεση της εταιρείας είναι η συνέχιση της συγκεκριμένης πολιτικής, που διασφαλίζει μέχρι σήμερα για τη Γέφυρα τη σταθερή προτίμηση του κοινού, χωρίς να αποκλείει τη διεύρυνσή της με νέα καινοτόμα προϊόντα στο μέλλον. Κάτι τέτοιο θα γίνει εξάλλου αντιληπτό με την ανακοίνωση των τιμών διέλευσης που θα ισχύσουν για το 2011, ανταποκρινόμενες τόσο στις συμβατικές της δεσμεύσεις, όσο και στην κοινωνική της αντίληψη.

Ωστόσο καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, η οποία να συνδέει τη μείωση των τιμών διέλευσης με την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης παραχώρησης του έργου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v