Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Ημερίδα Υγεία & Ασφάλεια στα Τεχνικά Έργα

Την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, η Εταιρία ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε., θυγατρική του ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ, διοργανώνει στα Ιωάννινα Ημερίδα με θέμα ‘Υγεία και Ασφάλεια στα Τεχνικά Έργα’.

Τιτάν: Ημερίδα Υγεία & Ασφάλεια στα Τεχνικά Έργα
Την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, η Εταιρία ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε., θυγατρική του ΟΜΙΛΟΥ Τιτάν, διοργανώνει στα Ιωάννινα Ημερίδα με θέμα ‘Υγεία και Ασφάλεια στα Τεχνικά Έργα’.

Ύψιστη προτεραιότητα του Ομίλου Τιτάν είναι η εξασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για το ανθρώπινο δυναμικό του και το εργολαβικό προσωπικό σε όλους τους χώρους εργασίας και τις δραστηριότητές του. Το όραμα του Ομίλου είναι ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς ανεπιθύμητα συμβάντα, τραυματισμούς και ατυχήματα. Η πολιτική Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας του Ομίλου Τιτάν στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων στον τομέα αυτόν, με σκοπό το «μηδέν ατύχημα».

Στο πλαίσιο αυτό και εκφράζοντας την ευαισθησία του για την ασφάλεια στα Τεχνικά Έργα, το Κέντρο Δραστηριότητας Σκυροδέματος της ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, στα Ιωάννινα, διοργανώνει ημερίδα με θέμα ‘Υγεία και Ασφάλεια στα Τεχνικά Έργα’, για να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για την ασφαλή εργασία και την πρόληψη συμβάντων.

Η ημερίδα απευθύνεται σε Μηχανικούς, Τεχνικές Εταιρίες, Εργολάβους, Εργολήπτες και Φορείς που ασχολούνται με τα τεχνικά έργα.

Παρόμοιες δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί ήδη και σε άλλες περιοχές όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος, στοχεύοντας πάντα στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών σε θέματα Ασφαλούς Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v