Αύξησεις -"φωτιά" 40% και στον Προαστιακό

Αυξήσεις – φωτιά που φτάνουν εως και το 40% τίθεται σε ισχύ στο δίκτυο δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου καθιστώντας ιδιαίτερα ακριβές τις μετακινήσεις με τα τρένα.

Αύξησεις -φωτιά 40% και στον Προαστιακό
Αυξήσεις – φωτιά που φτάνουν εως και το 40% τίθεται σε ισχύ στο δίκτυο δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου καθιστώντας ιδιαίτερα ακριβές τις μετακινήσεις με τα τρένα που εκτελούν προαστιακά δρομολόγια.

Οι αυξήσεις που ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κινούνται στην λογική των πρόσφατων αυξήσεων στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Στο αστικό κομμάτι του προαστιακού δηλαδή σε όλες τις περιοχές όπου το απλό εισιτήριο εως σήμερα κοστίζει 1 ευρώ από την Δευτέρα η τιμή του διαμορφώνεται στο 1,40 ευρώ (αύξηση 40%).

Στην διαδρομή Αθήνα – Κόρινθος το απλό εισιτήριο από τα 6 ευρώ σήμερα ανεβαίνει στα 9 ευρώ ενώ το εισιτήριο επιστροφής από τα 10 ευρώ στα 14 ευρώ.

Στη διαδρομή Αθήνα - Κιάτο το απλό εισιτήριο από το 8 ευρώ ανεβαίνει στα 12 ενώ το εισιτήριο με επιστροφή από τα 14 ευρώ στα 18 ευρώ.

Στην διαδρομή από Αθήνα στους Αγίους Θεοδώρους και την Κινέττα το απλό εισιτήριο από τα 4 ευρώ ανεβαίνει στα 6 ενώ αυτό με επιστροφή από τα 7 στα 10 ευρώ. Το απλό εισιτήριο για μία διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο Κιάτο από τα 10 ευρώ ανεβαίνει στα 14 ευρώ.

Αντίστοιχα μεγάλες είναι και οι αυξήσεις που επιβάλλονται στις τιμές των καρτών το κόστος της μηνιαίας κάρτας για διαδρομές μεταξύ Αθήνας – Κιάτου και Αθήνας – Κορίνθου από τα 120 ευρώ ανεβαίνει στα 150 ενώ αντίστοιχα το κόστος της ετήσιας κάρτας αυξάνεται από τα 900 ευρώ στα 1350 ευρώ.

Στο κόστος της μηνιαίας κάρτας για διαδρομές από την Αθήνα στην Κινέττα και τους Αγίους Θεοδώρους από τα 80 ευρώ διαμορφώνεται πλέον στα 120 ευρώ ενώ αντίστοιχα το κόστος της μιναίας κάρτας φτάνει στα 1080 ευρώ. Για Μέγαρα και Νέα Πέραμο η ετήσια κάρτα θα κοστίζει πλέον 540 ευρώ και η μηνιαία 60 ευρώ.

Για την διαδρομή Κιάτο – Αεροδρόμιο η μηνιαία κάρτα θα κοστίζει 180 ευρώ αντί 120 ενώ το κόστος της ετήσιας εκτοξεύεται από τα 1080 ευρώ στα 1500 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες τιμές, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και στο 1110, στους κατά τόπους σταθμούς, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ www.trainose.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v