Σεμινάριο Εξωστρέφειας στις 22/2

Στο πλαίσιο δράσης της Ελληνο – Αμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας(AHEI), το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Εξωστρέφειας «How to do Business in USA», την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.

Σεμινάριο Εξωστρέφειας στις 22/2
 Στο πλαίσιο δράσης της Ελληνο – Αμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας(AHEI), το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Εξωστρέφειας «How to do Business in USA», την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11π.μ., στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Ο σκοπός του 1ου Σεμιναρίου Εξωστρέφειας είναι να παρουσιάσει στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο, τις στρατηγικές και τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ελληνικές εταιρίες, ώστε να εντοπιστούν στρατηγικοί συνεργάτες που θα συνάψουν επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες. Επισυνάπτεται η αναλυτική θεματολογία του σεμιναρίου προς πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Το 1ο Σεμινάριο Εξωστρέφειας μπορούν να παρακολουθήσουν εταιρίες που επιθυμούν να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ για εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντων ή υπηρεσιών, για δημιουργία κοινοπραξιών και για επενδύσεις στις ΗΠΑ. Αναμένεται, να παρευρεθούν σ’ αυτό επιχειρηματίες, σύμβουλοι, νομικοί, εκπρόσωποι των φορέων – μελών της ΑΗΕΙ μεταξύ των οποίων τα περιφερειακά Εμπορικά Επιμελητήρια, ο ΕΟΤ, ο ΟΠΕ και το Invest In Greece. Θα το παρακολουθήσουν, επίσης, εκπρόσωποι της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και εκπρόσωποι από το νομικό, συμβουλευτικό και εμπορικό χώρο θα κάνουν τις εισηγήσεις στον κάθε τομέα. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. David McNeill, καθώς και εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών (Τμήμα Οικονομικής Διπλωματίας) και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το όραμα της ΑΗΕΙ είναι να δώσει απάντηση στις προκλήσεις του 21ου αιώνα, προτάσσοντας λύσεις που προέρχονται από συνέργιες των εταίρων της με Αμερικανικές επιχειρήσεις.

Στόχος της ΑΗΕΙ είναι να αναπτύξει δράσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ που προάγουν το διμερές εμπόριο, τις επενδύσεις, τη μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, τις λύσεις «πράσινης» ενέργειας, την έρευνα & ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα μέσω των συντονισμένων προσπαθειών των εταίρων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v