Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Χ. Παμπούκης

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Κατάρ για την υλοποίηση επενδύσεων στην περιοχή του Ελληνικού, φαίνεται πως βρίσκεται η κυβέρνηση. Ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης μεταβαίνει την επόμενη βδομάδα στο Κατάρ.

Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Χ. Παμπούκης
Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Κατάρ για την υλοποίηση επενδύσεων στην περιοχή του Ελληνικού, φαίνεται πως βρίσκεται η κυβέρνηση.

Μετά την συνεδρίαση του διυπουργικής επιτροπής στρατηγικών επενδύσεων και της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων αποφασίστηκε ομόφωνα η ένταξη του project του Ελληνικού στη διαδικασία του Fast Track, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.
 
Ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής δήλωσε ότι «ενόψει του ταξιδιού μου στο Κατάρ (σ.σ. την ερχόμενη εβδομάδα) πηγαίνω έχοντας στις βαλίτσες μου την ένταξη του Ελληνικού στο Fast Track.Κάτι το οποίο προφανώς ενδιαφέρει κάθε εν δυνάμει σοβαρό επενδυτή».

Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. «Στις βασικές παραδοχές του δικού μας σχεδίου, ελπίζω θα έχουμε συμφωνία» σημείωσε ο κ. Παμπούκης.

Αμέσως μετά συμπλήρωσε πως «δεν συζητάμε μόνο με το Κατάρ για το Ελληνικό. Αλλά μόνο το Κατάρ αυτή τη στιγμή έχει επιδείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον».

Επίσης, ο κ. Παμπούκης ανέφερε ότι «εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι σύμβουλοι όσον αφορά το Ελληνικό».

Θα είναι ένας χρηματοοικονομικός σύμβουλος και ένας νομικός σύμβουλος και παράλληλα το Invest in Greece το οποίο θα χειριστεί στην ουσία τη μορφοποίηση του σχεδίου όταν αυτό ωριμάσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v