Διάλεξη την 1η Μαρτίου από την Ελληνική Τράπεζα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ διοργανώνει διάλεξη με θέμα: H παγκόσμια οικονομική κρίση και οι εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2011, στην Κυπριακή Εστία στις 8:00 μ.μ..

Διάλεξη την 1η Μαρτίου από την Ελληνική Τράπεζα
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) διοργανώνουν, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε) και τη στήριξη της Κυπριακής Πρεσβείας/ Σπίτι της Κύπρου, διάλεξη με θέμα: H παγκόσμια οικονομική κρίση και οι εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2011, στην Κυπριακή Εστία (Κέκροπος 3, Πλάκα), στις 8:00 μ.μ..

Κύριος ομιλητής της διάλεξης θα είναι ο κ. Μάκης Κεραυνός, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας και πρώην Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο Πρόεδρος Ε.Κ.Ε, Αναπληρωτής Πρόεδρος Ο.Κ.Ο.Ε, κ. Λοΐζος Λοΐζος και ο Πρόεδρος του Ελλαδοκυπριακού Επιχειρηματικού Φόρουμ, κ. Ανδρέας Πολυκάρπου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ συμβάλλει στην ευρύτερη ενημέρωση της οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας ως ελάχιστη συμμετοχή στη δραστηριοποίηση όλων μας τις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε. Παράλληλα, συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο για το μείζον ζήτημα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και πως αυτή επηρεάζει την κυπριακή οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v