Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΟ: Συναντήσεις για το Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Τον κύκλο των επαφών του με τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, ολοκληρώνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο.

ΥΠΟΙΟ: Συναντήσεις για το Δημοσιονομικό Πλαίσιο
Τον κύκλο των επαφών του με τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, ολοκληρώνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο της συζήτησης για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο και την Έκθεση Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2012- 2014.

Αύριο ο κ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων (ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αριστερά και Δημοκρατική Συμμαχία), που έχουν δηλώσει ότι θα προσέλθουν στο διάλογο για το Πλαίσιο 2012- 2015, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με οικονομολόγους, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους.

Σήμερα ο υπουργός Οικονομικών έχει διαδοχικές επαφές με τους υπουργούς, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, Θαλασσίων Yποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιώργο Διαμαντίδη, Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, Yποδομών, Mεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα και Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έκθεση Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής θα θέτει ετήσια ανώτατα όρια δαπανών για τα υπουργεία και στόχους δημοσιονομικού ισοζυγίου για όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης έως και το 2014. Η Έκθεση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί προς διαβούλευση στα τέλη Μαρτίου και, εν συνεχεία, να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο προς τα μέσα Απριλίου και να ψηφισθεί από τη Βουλή έως τα μέσα Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v