Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Ημερίδα για ταχυδρομικές υπηρεσίες

Tην ετήσια Ημερίδα της για τον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών διοργανώνει η ΕΕΤΤ την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 και ώρα 9:30 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel με θέμα:«Προς την Απελευθέρωση της Ταχυδρομικής Αγοράς".

ΕΕΤΤ: Ημερίδα για ταχυδρομικές υπηρεσίες
Tην ετήσια Ημερίδα της για τον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών διοργανώνει η ΕΕΤΤ την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 και ώρα 9:30 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel με θέμα:«Προς την Απελευθέρωση της Ταχυδρομικής Αγοράς: Ευρωπαϊκή Πρακτική και Εθνική Πρωτοβουλία».

Κεντρικός ομιλητής της Ημερίδας είναι ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπύρος Βούγιας. 

Σημειώνεται, ότι η επικείμενη πλήρης απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς το έτος 2013 θα δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, θα προάγει την εξυπηρέτηση των χρηστών, θα ενθαρρύνει περαιτέρω τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, στόχος της ημερίδας της ΕΕΤΤ είναι να παράσχει ένα ανοικτό βήμα για γόνιμο διάλογο, όπου θα συζητηθούν οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές πρακτικές και οι εθνικές πρωτοβουλίες υπό το πρίσμα της απελευθέρωσης, οι ευκαιρίες και στρατηγικές ανάπτυξης των ταχυδρομικών υπηρεσιών προς ενίσχυση του ανταγωνισμού, καθώς επίσης θέματα βέλτιστης εξυπηρέτησης και ασφάλειας των χρηστών ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Για την ανάλυση των εν λόγω ζητημάτων, η ΕΕΤΤ προσκαλεί μία πλειάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, την Πολιτεία, Ρυθμιστικές αρχές, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και παράγοντες της ελληνικής και της ευρωπαϊκής αγοράς ταχυδρομικών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v