Στην Αγγλία η Αννα Νταλάρα

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Damian Green, θα έχει σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Άννα Νταλάρα, αρμόδια για μεταναστευτικά ζητήματα.

Στην Αγγλία η Αννα Νταλάρα
Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Damian Green, θα έχει σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Άννα Νταλάρα, αρμόδια για μεταναστευτικά ζητήματα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Μεγάλη Βρετανία.
 
Η κα Νταλάρα θα ενημερώσει τον κ. Green για τις κινήσεις της ελληνικής πλευράς για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, αλλά και την αντιμετώπιση πιθανών κυμάτων προσφύγων από την Β. Αφρική, λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
 
Επίσης, θα ζητήσει την υποστήριξη των θέσεων της χώρας μας, όχι μόνο για την αναθεώρηση του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ, αλλά και την ανάγκη ισοκατανομής των βαρών που δημιουργεί στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου η παράνομη μετανάστευση, στο πλαίσιο της επίδειξης κοινοτικής αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v